Nasa misija je da svim sportskim kolektivima, klubovima, savezima, rekreativcima, deci koja se bave sportom I onima koji nose sportsku odecu u slobodno vreme, omogucimo da sebi priuste najbolji kvalitet za ono koliko mogu da plate.

Odnos je vrlo dobar kvalitet za vise nego povoljnu cenu koja je cesto jeftinija a daleko kvalitetnija I od domacih proizvodjaca. Ako zelite da svom klubu obezbedite vrhunsku profesionalnu opremu koju nose reprezentacije 12 zemalja u svetu fudbala, kao I veliki broj prvoligaskih fudbalskih, kosarkaskih, rukometnih, odbojkaskih, atletskih I ragbi klubova u svetu, onda smo mi prava adresa za vas.

Javite nam se I napravicemo ponudu po meri vaseg budzeta. Legea je italijanski brend, koji je I komadno najprodavaniji u Italiji. U Srbiji smo oblacili I najpopularniji klub FK Crvenu Zvezdu, trenutno oblacimo FK Spartak Suboticu, FK Jagodina, FK Radnik Surdulica, Veslacki I Kajakaski savez Srbije, a bili smo I u Plivackom savezu, OFK Beogradu, FK Radnicki iz Nisa, ZRK Naisa, RK Zeleznicar Nis, KK Car Konstantin, KMF Kopernikus, KMF Mungosi, KMF Sas I mnogim drugim klubovima I savezima na Balkanu.

Nanjoviji materijali, krojevi I modeli dizajnirani u Italiji sa neverovatno povoljnim cenama karakterisu Legea brend kako u timskoj opremi, tako I u obuci I fashion programu. Sportika je novi brend u nasoj ponudi, a opet 35 godina prisutan u Italiji, gde je prosle sezone bio sponzor Sassuolo I Carpi u Seria A, kao I dugogodisnji sponzor jednog od najboljih italijanskih kosarkaskih klubova Reggiana iz Reggio Emilia. Njega karakterise odlican kvalitet, pouzdanost u isporukama I tacnost. FK Bezanija u Prvoj ligi Srbije je prvi tim na Balkanu koji nosi ovaj italijanski brend, kao I skola fudbala. U najavi su novi ugovori o poslovno tehnickoj saradnji I sponzorstvima.

Svojim dugogodisnjem prisustvom u delu odevanja vrhunskih sportista, kao I distribucije merchandising reklamnih materijala sportskih kolektiva kvalifikovani smo da za vase ekipe I savez profesionalno odgovorimo na sve vrste zahteva I prosirimo vidike saradnje tako da I vasem klubu ili savezu omogucimo i da zaradite u saradnji sa nama.

Legea Shop – 81000 Podgorica, Vaka Đurovića bb (Stadion pod Goricom)
Email: office@italsport.me
Mob: +382 (0)67 / 00-09-38

www.italsport.me